Szabad az Á...

Szabad az Á... (crossover - szabad az átjárás a műfajok között). A hét minden napján irodalmi estek, alternatív színházi előadások, koncertek várják az érdeklődőket. Nem múltat idézünk, hanem a múltból táplálkozva, nem felejtve "őseink örökségét" a mai fiatal generációnak, 20 évvel a rendszerváltás után próbálunk értéket teremteni...

Ez a blog azért jött létre, hogy a látogató szemszögéből dokumentálja az Á... történéseit. Amennyiben te is ingert érzel rá, hogy elmondd a véleményed egy-egy eseménnyel kapcsolatban, úgy küldd el e-mailben a szabadaza@gmail.com-ra az indapassos e-mail címedet és szerkesztői jogosítványt adunk. Hajrá!

10 éves a Gothic.hu - Harmadik nap

Lamaštu

2012. december 15.
December 15-én a Szabad az Á-ban rendeztük meg a 10 éves Gothic.hu rendezvénysorozat harmadik eseményét. Előzőleg 13-án, csütörtökön számos közreműködő alkotó képi anyagának kiállításmegnyitójára került sor a Picasso Point-ban, majd pénteken fellépett az Autumn Twilight, a Nulladik Változat és az Újhold a Rohamban.
Végszóként az Á-ban az ANEZ és az Entrópia Architektúra produkcióit láthattuk. Kissé fáradtan érkeztünk a helyre, különféle kellékekkel próbáltunk magunkba egy kis plusz életerőt lehelni (nem kell rosszra gondolni!). Miután, mondjuk, hogy túlestünk a holtponton, összeállítottuk a zenei hátteret biztosító kütyüket, eközben beállt a zenekar is.
Kissé tartottunk attól, hogy a hosszú munkahét elveszi azok erejét és kedvét, akik a korábbi alkalmakon is megjelentek, s ez megcsappanthatja a létszámot, de az érdeklődésben nem volt hiány, a hely megtelt. Mindkét együttes színvonalas vizuális jelenségként jelent meg. Anez megint különleges, új design-nal készült, és a zenéjük a megszokott kellemes csengő, női hangokkal és mély basszusokkal töltötte meg a teret. Az Entrópia megint megadta a kegyelemdöfést, újabb és újabb eszközöket, hangszereknek bevethető elemeket használtak az élve-nyúzáshoz.
De azért túléltük, kitomboltuk magunkat, majd hajnalban hazamentünk, hogy elégedettséggel omoljunk össze fáradtságunkban...

Címkék: rock dark goth Nekromantika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadaza.blog.hu/api/trackback/id/tr755007592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása