Szabad az Á...

Szabad az Á... (crossover - szabad az átjárás a műfajok között). A hét minden napján irodalmi estek, alternatív színházi előadások, koncertek várják az érdeklődőket. Nem múltat idézünk, hanem a múltból táplálkozva, nem felejtve "őseink örökségét" a mai fiatal generációnak, 20 évvel a rendszerváltás után próbálunk értéket teremteni...

Ez a blog azért jött létre, hogy a látogató szemszögéből dokumentálja az Á... történéseit. Amennyiben te is ingert érzel rá, hogy elmondd a véleményed egy-egy eseménnyel kapcsolatban, úgy küldd el e-mailben a szabadaza@gmail.com-ra az indapassos e-mail címedet és szerkesztői jogosítványt adunk. Hajrá!

Mikulás No.2.

szepe72

2012. december 6.

A Mikulások valamiért nem tudnak blogolni, így kénytelenek vagyunk ezt is ilyetén formában idemásolni:

"ott kezdődik a történet, hogy a másik Miki haverommal együtt nekivágtunk és elkezdtünk az egyik cimbinél a mivan ha mégsincs ingyé szesz alapon pár sör kíséretében 61-fokos boszi pálinkázni. Itt máris jelen volt a hangulat aztán ahogy megérkeztünk hozzátok a welcome drink már tényleg belecsapott a lecsóba. Aztán további sörökkel kézenfogva már indulhatott is a táncikolás, nevetés, fotózkodás stb... Ezután egy kicsi képszakadás után már a haverom nélkül (ő se tudja hova lett) már a Király utcában kedves török úriemberektől kértem a gyrost sok csípőssel. Aztán mivel persze nem csomagoltattam be, így igen ügyelve az állapotára, bringámra ülve, járdaszegélytől-járdaszegélyig manőverezve elindultam haza a Thököly.. huh akarom mondani Északi sarkra. Azt már meg nem tudom magyarázni hogy a roppant kemény hazautazás-manőverezés után mér nem jutottam el a harmadikra és a finish előtt a második emeleten a lépcsőfordulóban benyomtam a táplálékot. Ezután felmentem és miután a csajomnak dobtam egy Sziát, kerek másfél percet bírhatott ki a gyros mert máris a wc előtt térdelve jött vissza. Aztán csicsi, a másnapi munkanapról meg nem is kell mesélnem hogy nem ment zökkenőmentesen! Mégegyszer köszi az ingyészeszt meg a jó bulit, nagyok vagytok!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadaza.blog.hu/api/trackback/id/tr354960148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása