Szabad az Á...

Szabad az Á... (crossover - szabad az átjárás a műfajok között). A hét minden napján irodalmi estek, alternatív színházi előadások, koncertek várják az érdeklődőket. Nem múltat idézünk, hanem a múltból táplálkozva, nem felejtve "őseink örökségét" a mai fiatal generációnak, 20 évvel a rendszerváltás után próbálunk értéket teremteni...

Ez a blog azért jött létre, hogy a látogató szemszögéből dokumentálja az Á... történéseit. Amennyiben te is ingert érzel rá, hogy elmondd a véleményed egy-egy eseménnyel kapcsolatban, úgy küldd el e-mailben a szabadaza@gmail.com-ra az indapassos e-mail címedet és szerkesztői jogosítványt adunk. Hajrá!

Batcave: Tisch Bálint live act & Summer Schatzies

Lamaštu

2012. november 16.

Kivételesen pénteken jelentkeztünk a Batcave klubbal. Este nyolckor érkeztünk meg a Szabad az Á…-ba, ahol már a beállás zajlott, mivel erre az estére is két bandával készült a szervezőség. A hely megint változott, már ami a kistermet illeti. Kellemes kávézóvá, „B-részleggé” alakították át a helyiek, nagyon kellemes bordó színt kaptak a falak és a pult. És ha már a lehetőség adott volt, a kisteremben is beüzemeltünk egy kis háttérzenét.

   Az este kissé lassan indult, az emberek elég későn, jellemzően szinte egyszerre toppantak be, kilenc órás bulikezdésnél, éjfél tájt. Addig még egy-két, a halloweeni buliról ottmaradt dekoráció is felkerült, beüzemeltük a zenéket, és családias hangulatban várakoztunk.

   Éjfél körül kezdődtek a koncertek, először Tisch Bálint félórás produkciója. Személyes megvallása szerint még kísérleti fázisban volt a projekt, s talán a zenét is ezzel lehetne kategorizálni. Fekete hálós maszkban kezelte az elektronikát, közben eltérő hangszínekkel énekelte a szövegeket.

   Némi szünet után a Summer Schatzies következett. Fiatal, haveri társaság. Ők koncert közben beszélgetéssel is szórakoztatták a népet, ami hirtelen duzzadt meg kb. 60-70 főre. És úgy tűnt mindkét fél nagyon élvezte.

   Koncertek után a denevérbarlang stábja adta a talpalávalót: Xian, Sage Noir, Gelka és az én személyemben. A közönség pedig megint nálunk kitartóbb volt, reggel hatig még mindig foglalt volt a táncparkett. Részleteket nem árulhatok el, de aki kíváncsi, legközelebb tapasztalja meg személyesen a történteket, amire lehetőséget ad pl. a december 7-ei Nekromantika, ahol egy teljes estet szentelünk a The Cure-nak.

   Képek az estéről itt:

http://www.gothic.hu/rendezvenyek_batcave14.html

(Legközelebb január 11-én lesz Batcave!, részletek később.)

Címkék: dark goth deathrock post-punk Batcave Summer Schatzies Tisch Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadaza.blog.hu/api/trackback/id/tr524915931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása