Szabad az Á...

Szabad az Á... (crossover - szabad az átjárás a műfajok között). A hét minden napján irodalmi estek, alternatív színházi előadások, koncertek várják az érdeklődőket. Nem múltat idézünk, hanem a múltból táplálkozva, nem felejtve "őseink örökségét" a mai fiatal generációnak, 20 évvel a rendszerváltás után próbálunk értéket teremteni...

Ez a blog azért jött létre, hogy a látogató szemszögéből dokumentálja az Á... történéseit. Amennyiben te is ingert érzel rá, hogy elmondd a véleményed egy-egy eseménnyel kapcsolatban, úgy küldd el e-mailben a szabadaza@gmail.com-ra az indapassos e-mail címedet és szerkesztői jogosítványt adunk. Hajrá!

Szabad a B(logolás)...

szepe72

Sziasztok!

Annyi minden történt a Szabad az Á... életében 2009. október 21-i nyitásunk óta... A legtöbb az emlékeinkben létezik, visszakeresve számtalan bejegyzést tárol az internet, de így közeledve a harmadik születésnapunkhoz hirtelen találkozott vágyunk egy Á...-s vágyaival.

"Csináljunk egy blogot, ahol szubjektív módon dokumentáljuk a történéseket", hiszen ez nem egy koncerthely a sok közül, ez egy klub, ahol néha váratlan és érdekes dolgok is előfordulnak (lásd az első bejegyzést a Daikiaju nevű alabamai surf banda váratlan látogatásáról).

Légy Te is részese a blognak, mondd el Te is mit éltél át az Á...-ban. Moderálni egyetlen bejegyzést sem fogunk, csak a társadalmunk erkölcsi normáinak nem megfelelő véleményeket szűrjük ki. Ez, ha az első koncertbeszámolót olvasod, máris látható, hisz büdösök vagyunk... :D

Csatlakozz Te is a blogolók közé!

Amennyiben Te is ingert érzel rá, hogy elmondd a véleményed egy-egy eseménnyel kapcsolatban, úgy küldd el nekünk az indapassos e-mail címedet (szabadaza@gmail.com) és szerkesztői jogosítványt adunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadaza.blog.hu/api/trackback/id/tr154846369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása